Suomeksi

Startup Refugees on vuonna 2015 perustettu voittoa tavoittelematon toimija, joka tukee pakolaisia, turvapaikanhakijoita ja muita maahanmuuttaneita työllistymisessä ja yrittäjyydessä. Verkostoomme kuuluu yli 5 000 yritystä, yhteisöä, julkisen sektorin toimijaa, oppilaitosta ja yksilöä.

Uskomme työn ja oman toimeentulon olevan parhaita keinoja kotoutua yhteiskuntaan. Startup Refugees on toimintansa aikana välittänyt yli 1800 työpaikkaa, tarjonnut yli 13 000 erilaista kouluttautumis- ja verkostoitumismahdollisuutta sekä tukenut yli 1 000 yrittäjyydestä kiinnostunutta alkuun yrittäjyydessä ja reilun 90 yrityksen rekisteröitymistä.

Kartoitamme vasta maahan muuttaneiden osaamista, ammatillisia tavoitteita sekä tuen tarvetta. Osaamisprofiilit kerätään Match Made in Startup Refugees -alustalle, jonka avulla kohdistamme verkostomme tarjoamia työhön ja yrittäjyyteen liittyviä mahdollisuuksia maahanmuuttaneille.

Jos olet kiinnostunut löytämään motivoituneen ammattilaisen kauttamme, täytä lomake ja olemme sinuun pian yhteydessä:

Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä verkostokoordinaattoreihimme:

Startup Refugeesin työnvälitys ja muut palvelut ovat työnantajalle maksuttomia. Yli 9 000 osaamisprofiilimme joukossa on runsaasti eri alojen ammattilaisia: kokkeja, hitsaajia, ravintola-alan osaajia, siivoajia, rakennusalan ammattilaisia, ICT-alan osaajia opettajia, juristeja, insinöörejä ja monia muita eri ammattialojen edustajia. Esimerkiksi ISS Finland, IKEA, Fazer, Freska, Inditex, ja lukuisat eri ravintola- ja rakennusalojen yritykset rekrytoivat kauttamme:

Tarjoamme työnantajille:

  • Nopean ja tehokkaan rekrytointipalvelun.
  • Motivoituneet ja ammattitaitoiset työntekijät.
  • Henkilökohtaisen tuen hakijoille heidän omalla kielellään, mukaan lukien työnhakijoiden osaamisen, ammatillisten taitojen ja motivaation kartoituksen.
  • Monikielisen tuen henkilöstöllesi rekrytoinnin ja perehdyttämisen kaikissa vaiheissa, mukaan lukien sopivien kandidaattien etsinnän, esihaastattelut ja tarvittaessa tuen työhaastattelujen järjestämiseen.
  • Lisäksi jokainen Startup Refugeesin kautta työllistynyt suorittaa suomalaiseen työelämään perehdyttävän Working Life in Finland -koulutuksen ja saa jatkuvaa neuvontaa oikeuksiin ja velvollisuuksiin liittyvissä asioissa.

Haluatko liittyä mukaan verkostoomme?

Tarjoamme osallistumismahdollisuuksia myös muille, kuin työvoimaa palkkaaville yrityksille. Toiminnassamme on mukana laajasti eri alojen yrityksiä, yhteisöjä, oppilaitoksia, julkisen sektorin tahoja ja yksityishenkilöitä. Verkostossa toimijoita yhdistää halu tehdä jotain konkreettista turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja maahan muuttaneiden työllistämiseksi tai yrittäjyyden edistämiseksi.

Voit olla mukana esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Järjestämällä Startup Refugeesin kanssa erilaisia koulutuskokonaisuuksia ja työpajoja.
  • Luennoimalla ammatilliseen osaamiseesi liittyvästä teemasta tai suomalaisesta työelämästä esimerkiksi Working Life in Finland -koulutuksessa.
  • Mentoroimalla vasta maahan muuttanutta ammattilaista ja jakamalla siten alakohtaista tietoa.
  • Osallistumalla yrittäjyysohjelmaan ja jakamalla taitojasi aloittelevan yrittäjän kanssa.
  • Ostamalla palveluita Startup Refugeesin yrittäjyysohjelmassa mukana olevilta yrittäjiltä.

Jos olet kiinnostunut yritys- tai muusta yhteistyöstä, ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan teille sopiva yhteistyö. Meidät tavoitat osoitteesta: info@startuprefugees.com.

Jos haluat liittyä verkostoon yksityishenkilönä, voit lukea lisää täältä: